Bezoek Spekzullekes / Uitnodiging jubileumreceptie

DSCN6700

Bezoek/sponsorloop

In het kader van hun 33 jarig jubileum in 2016 trokken op zaterdag 26 september de Spekzullekes langs alle carnavalsverenigingen om hun uitnodiging voor de Jubileumreceptie te overhandigen. Oorspronkelijk stond deze gepland voor zaterdag 4 juli maar uitgerekend toen was het een van de heetste dagen van het jaar, waardoor deze is uitgesteld. Daar ze bij de eerste vereniging geen mensen aantroffen waren ze eerder bij de Rampetampers dan gepland. Zo kwamen ze rond 12.10 uur aan in Dierdonk, bij het huis van de secretaris van de Rampetampers, 10 minuten eerder dan hun tijdschema aangaf. Ze werden ontvangen met koffie, vlaai en bier, echter gezien de nog af te leggen afstand sloegen ze het bier deze keer af, maar gelet op het tijdschema was er voldoen de ruimte voor een versnapering.

Logo op de vlag

Aan ons werd gevraagd om ons symbool op de vlag te spelden die samen met de symbolen van alle ander verenigingen, waar ze vandaag nog voorbij gaan, tijdens al hun activiteiten in hun residentie te zien zal zijn.

Jubileumreceptie

Vervolgens werd aan de secretaris door nog regerend Prins Harrie de officiële uitnodiging voor hun jubileumreceptie overhandigd samen met een flesje “receptiewijn”.

Nagenietend van de koffie en vlaai, vervolgden ze hun “spek de kas sponsorloop” naar de volgende vereniging. Voor de Spekzullekes een mooie opmaat naar hun 33-jarig bestaan.

Meer foto’s in het: album

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.