Corona, geen carnavalsactiviteiten met de Rampetampers in de Fonkel, hoe nu met carnaval?

met lege handen?Daar sta ik dan Prinses Suus d’n Urste.Kort na mijn aantreden werden alle overige Prinsbekendmakingen en carnavalsactiviteiten in de aanloop naar carnaval van het programma geschrapt. In overleg met onze partners zijn naast de  oitprobeermiddagen nu ook de klets-avonden en de kindermiddagen in de Fonkel ten prooi gevallen aan corona. Dit voor uw en onze veiligheid.

Dinsdag is er weer een persconferentie, deze keer niet meer van Mark en Hugo maar van Mark en Ernst. Wij hopen met de uitkomst hiervan toch nog een stuk fysieke carnaval, maar dan wel buiten te kunnen vieren in de stad, dit samen met onze zusterverenigingen. Na deze persconferentie zullen wij ons nader beraden.

Ook de stadsvereniging worstelt met dit gegeven. 22 januari had Prins Briek XLIX bekend gemaakt moeten worden, maar helaas. Er wordt gewerkt aan een aangepast draaiboek voor de carnavalsdagen waar de prinsbekendmaking van Prins Briek XLIX onderdeel van is. Er wordt vol ingezet op het vieren van carnaval op een manier die wel kan. Uiteraard sluiten wij ons hierbij aan, en zullen via deze website  en onze facebookpagina  u op de hoogte houden van de eventuele evenementen die nog mogelijk zijn. Wij zijn er in elk geval klaar voor, onze dansgarde heeft getraind en kan haar beste beentje voortzetten en een activiteit waar nog hard aan gewerkt wordt is het boekje. Dit fraaie glossy-achtige overdwarse carnavalsblad zal de zaterdag voor carnaval als verenigingsactiviteit rondgebracht worden in o.a de wijk Dierdonk  en bij u op de mat vallen.(als u die tenminste een heeft 😃)


Kortom, hopen wij dus nog een vleugje carnaval te kunnen vieren en ook dat Prinses Suus d’n Urste nog enkele keren kan voorgaan in de polonaise zodat ze niet met lege handen staat, en we dit jaar toch nog kunnen zeggen “Máárrr wa fijn” en niet zoals in 2021 “Máárrr.. wan zeunt.!”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.