Kletsavond de Fonkel en Zittingsavond de Rampetampers

Direct naar de webshop? Klik de link.

Poster kletsavond en zittingsavond

Poster klets- en zittingsavonden


Kaarten zijn te koop bij ‘De Fonkel’, ‘Primera de Luifel’ in winkelcentrum De Bus en online in de webshop (klik op de link om naar de webwinkel te gaan).

De handen ineen

Dit jaar hebben wij de handen ineen geslagen. De kletsavond van de Fonkel en de zittingsavond van de Rampetampers zijn een gezamenlijke productie van “De Fonkel”, “De Rampetampers”, ”Wijkbeheer binnenstad” en de “Helmonse Enterteenmunt Groep”.

Kletsavond de Fonkel

De avond van de Fonkel is op vijdagavond 8 februari 2019, aanvang 19.30 uur, en zoals te doen gebruikelijk blijven de optredenden een Mysterie.

Zittingsavond van de Rampetampers

De Avond van de Rampetampers is op zaterdag 23 februari 2019 aanvang 20.00 uur. Voor u komen in of voor de ton Dolf Schrama, Helga Cornelissen, Rob Scheepers (Helmond) en Rob Bouwman. Het Amusement bij de Rampetampers is de Groep TaDaa en Niks en un Bietje. Op beide avonden zorgen “de Durbloazers” voor de muzikale ondersteuning. Uiteraard zullen ook de Dansgarde en Showgroep hun beste beentje bij de dans voorzetten.

Kaarten

Beide avonden zijn te bezoeken voor de toegangsprijs van € 11,00 de verkoop van de toegangskaarten start op 16 december tijdens de benefietmiddag. Wilt u beide dagen komen dan bieden wij een Passe-Partout aan voor het luttele bedrag van slechts € 20,00. Ook deze kaarten zullen te koop zijn bij ‘De Fonkel’, ‘Primera de Luifel’ in winkelcentrum De Bus en online in de webshop

3 reacties

  • Anoniem op 8 januari 2024 om 13:59

  Hallo heb 2 keer geprobeerd kaarten te bestellen maar dat lukt niet ? telefonisch is ook niemand bereikbaar? Hoor graag hoe t dan wel moet .
  Groeten Jeanne Gruyters

  • Anoniem op 9 januari 2024 om 06:46

  Hoi Jeanne, kun je aangeven wat er niet lukt? Of anders je mailadres invullen (dat is niet zichtbaar hier voor anderen) zodat we contact kunnen opnemen

  • Webmaster op 9 januari 2024 om 06:52

  We hebben even gekeken en er staan 2 passepartouts op naam van gruyters, dus is het nu wel gelukt?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.