Kletsavonden in de Fonkel , bijna 2022 hoe gaat het met carnaval? Kletsavonden gecancelled!!

Helaas is niets zeker, echter is er tijdens de digitale stadsvergadering afgesproken dat iedereen doorgaat met het voorbereiden van carnaval 2022. Zeker is dat wij op tijd onze hoogheid voor 2022 bekend hebben kunnen maken, een week later was het niet meer mogelijk geweest. Zo zijn de oitprobeermiddagen al offer geworden van de coronaplaag.

Maar we kijken vooruit en hopen dat we in februari weer meer vrijheden hebben en een zaal gewoon gevuld mag worden. Vooralsnog zullen er nog enkele persconferenties plaats vinden door Mark en Hugo. We hopen in januari meer te kunnen zeggen en dan duidelijkheid te kunnen verschaffen.   

Vooruitlopend hierop starten we begin januari met de voorverkoop van de 2 zittingsavonden in de Fonkel. De kaartjes kosten per avond € 12,00. Mocht u beide avonden willen komen dan is er een passe-partout voor € 20,00. Mocht u een of meerdere kaartjes gekocht hebben en zouden de dan geldende maatregelen een kletsavond op 4 en 12 februari toch niet mogelijk maken dan krijgt u uw geld terug. Bij alle onzekerheid is dat in elk geval zeker.

Wij wensen iedereen Fijne Kerstdagen en een Voorspoedig maar vooral Gezond en coronavrij 2022

Namens commissie carnaval,

Fonkel, Rampetampers, HEG

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.