Nieuwe Prins bij de Rampetampers 2018

Prins John d'n Twidde

Prins John d’n Twidde

Op vrijdag 3 november 2017 is Prins John d’n Twidde in Residentie de Fonkel als Prins van de Rampetampers voorgesteld. Dit in het bijzijn van zijn echtgenote, kinderen, vrienden, bekenden en een vijftal bevriende carnavalsverenigingen. Na wat schijnschaduwbewegingen achter het witte scherm, alsof het dit jaar een prinses zou gaan worden, stapten De Burgemeester, Vorst en
Ceremoniemeester door dit scherm. Hierbij misten we nog de Prins. In de zaal was een imitator van Elvis Presley, “The King” aanwezig die werd gevraagd of hij misschien wist waar de Prins was. Helaas, maar nu hij toch hier was vertolkte hij live de Elvis hit “Don’t be cruel”. Hierna werd aan de King gevraagd of hij geen Prins wilde worden. Onder de Elvis outfit zat John van Lanen, nu dus Prins John d’n Twidde. Hij volgt Prins Koen d’n Urste op.
Prins John dn Twidde

Prins John dn Twidde


Een jongensdroom werd waar. John was in zijn jonge jaren reeds lid van de Rampetampers en had toen ambitie om prins te worden. Alleen er werd toen een ander gekozen. Wel heeft hij precies 40 jaar geleden de functie van Burgemeester vervuld. In 1981 heeft hij de vereniging verlaten en heeft hij mede het amusement verzorgd met de groep “Vijf Cent”, later bij “Qwatz” en “Kei te Gek”. Carnaval zit John dus in het bloed. Verder organiseert hij geheel belangeloos al meer dan 15 jaar, de “oit probeer middag” wat elk jaar een platform voor is voor kletsers en amusement om nog voor carnaval hun creatie te tonen en a.h.v. van reacties van het publiek e.e.a. bij te schaven.

John van Lanen is 63 jaar jong is gehuwd met Marga en heeft 2 zonen. Hij werkt bij Ispa plastics in
Helmond. Het motto voor deze carnaval; “Minder is Meer””.
Prins John ziet u graag op de Carnavaleske Disco voor de jeugd op vrijdag 2 februari, de zittingsavond
op zaterdag 3 februari, en de kindermiddag op dinsdag 13 februari.
Prins John d’n Twidde wordt in zijn zware taak bijgestaan door Ceremoniemeester Gerard,Burgemeester Bert, Vorst Koen en de wijze Raad van Elf met een geweldige Dansgarde en Showgroep.

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Prins John d’n twidde op 4 november 2017 om 15:05

  Ontzettend trots dat ik bij deze prachtige vereniging het carnaval mag inluiden ! Allen veul leut om en nabij “de Rampetampers “ !

 1. Prins John dun twidde en Marga,
  Gefeliciteerd met deze mooie functie. Ga ervan genieten tesamen met burgemeester Bert en alle Rampetampers en Rampetamperinnekes! Veul leut en tot 3 februari 2018!

  • Johan op 11 november 2017 om 20:18

  Dat zal een Skon fisje worden bij de Rampetampers. Van harte gefeliciteerd.

  • Ruud van lanen op 13 februari 2018 om 01:07

  Hartstikke skon da ons vadder jallie un Prins is di joar, doar hedde gallie un goei an, en same mej ons mam ist hilimoal raak!, tot merge ALAAAAF!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.