Prins Peter d’n Urste nieuwe prins Rampetampers 2012

 Het scheelt een letter.

Op zaterdag 5 november 2011 is Prins Peter d’n Urste in Residentie Parkzicht, als Prins van de Rampetampers in de wijk Dierdonk voorgesteld. In het bijzijn van zijn echtgenote, kinderen, familie, bekenden en diverse bevriende carnavalsverenigingen zoals OLUM, de Brouwhazen en de Spekzullekes werd zijn “promotie” om 11 minuten voor half elf bekend. Hij volgt daarmee Prins Pieter d’n Urste op.

Peter d’n Urste in het dagelijks leven beter bekend alsPeter Haans en is 46 jaar. In het burgerleven is Peter werkzaam als verkoper bij “de Boo”  bouwmaterialenhandel in Eindhoven Ook zijn echtgenote Mieke, en zijn dochters Noortje en Mijke zijn betrokken bij C.V. de Rampetampers. Zijn dochter Mijke ging hem in 2009 reeds voor als jeugdprinses bij de jeugdraad “De Rammetjes”. In 2006 is hij lid geworden van de Rampetampers en heeft in 2009 de zware taak van Vorst op zich genomen. Ook vervult Peter een bestuurfunctie. Hij is ook al die jaren betrokken  bij diverse werkgroepen zoals de werkgroep uitvoering en presentatie wat inhoud de aankleding van onze residenties en het mee uitwerken en uitvoeren van ideeën voor de Helmondse optocht. Voor de sporen die hij reeds verdiend heeft is hij dus nu “gepromoveerd” van Vorst tot het hoogste ambt van Prins. Naast carnaval heeft Peter als hobby, auto’s en modelbouw.

Prins Peter d’n Urste wordt in zijn zware taak bijgestaan door Ceremoniemeester John, Burgemeester Karel, Vorst Pieter en de wijze Raad van Elf met een geweldige Dansgarde en Showgroep.

 

Prins Peter d'n Urste