Prinsbekendmaking 2015-2016

De nog onbekende prins in 'Stig'-outfint

Op 6 november 2015 zal de prins van de carnavalsvereniging de Rampetampers voor 2016 worden bekend gemaakt.  Wie zal dit seizoen de scepter gaan zwaaien? Laat u verrassen en kom op 6 november naar onze residentie de Fonkel in Helmond. De toegang is gratis en voor alle leeftijden.

Prins Matthijs maakt zich bekend

Om 20.30 uur zal Prins Matthijs d'n Urste nog even laten zien wat nu echt carnaval is. Na ontvangst van de gastverenigingen zal hij nog eenmaal voorgaan in de polonaise, om vervolgens de artikelen behorend bij zijn prinselijke waardigheid bij de vice-voorzitter in te leveren. Vervolgens zal dan de nieuwe prins van de Rampetampers aan de aanwezigen worden gepresenteerd.

De prins zonder helm

Als de nieuwe prins bekend is, zullen de dames van de dansgarde en showgroep voor het eerst dit seizoen hun nieuwe dansen laten zien, waar ze al maanden voor aan het trainen zijn. Daarna zal er met livemuziek en een DJ samen met de bezoekende verenigingen een gezellig feest gehouden worden, waarbij de nieuwe prins gefeliciteerd kan worden, en hij kan laten zien zijn mannetje te staan in het feestgewoel.

Dansgarde

Dansgarde

e5698jvdepb

(De foto’s zijn van voorgaande jaren, de incognito-outfit van de nieuwe prins is nog een verrassing).

Programma 2015/2016

Kijk voor de rest van onze activiteiten ook op: Programma 2015-2016