Prinsbekendmaking 2016-2017

Poster prinsbekendmaking

Poster prinsbekendmaking 2017


Op 4 november 2016 zal de prins van de carnavalsvereniging de Rampetampers voor 2017 worden bekend gemaakt.  Wie zal dit seizoen de scepter gaan zwaaien? Laat u verrassen en kom op 4 november naar onze residentie de Fonkel in Helmond. De toegang is gratis en voor alle leeftijden.

Prins Nick d'n Urste

Prins Nick d’n Urste

Om 20.30 uur zal Prins Nick d'n Urste nog even laten zien wat nu echt carnaval is. Na ontvangst van de gastverenigingen zal hij nog eenmaal voorgaan in de polonaise, om vervolgens de artikelen behorend bij zijn prinselijke waardigheid bij de vice-voorzitter in te leveren. Vervolgens zal dan de nieuwe prins van de Rampetampers aan de aanwezigen worden gepresenteerd.

Prins in silhouet

Silhouet van de prins

Als de nieuwe prins bekend is, zullen de dames van de dansgarde en showgroep voor het eerst dit seizoen hun nieuwe dansen laten zien, waar ze al maanden voor aan het trainen zijn. Daarna zal er met livemuziek van Ragazzi en DJ Geofietsia samen met de bezoekende verenigingen een gezellig feest gehouden worden, waarbij de nieuwe prins gefeliciteerd kan worden, en hij kan laten zien zijn mannetje te staan in het feestgewoel.

Dansgarde 2015/2016

De Dansgarde


e5698jvdepb

(De foto’s zijn van voorgaande jaren, de incognito-outfit van de nieuwe prins is nog een verrassing).

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.