Prinsbekendmaking 2018 2019

Poster prinsbekendmaking

Poster prinsbekendmaking

Op 2 november 2018 zal de prins van de in 2019 jubilerende carnavalsvereniging de Rampetampers voor 2019 bekend worden gemaakt. Wie zal als jubileumprins dit seizoen de scepter gaan zwaaien? Laat u verrassen en kom op 2 november naar onze residentie de Fonkel in Helmond. De toegang is gratis en voor alle leeftijden.

Om 20.30 uur zal Prins John d’n Twidde nog even laten zien wat nu echt carnaval is. Na ontvangst van de gastverenigingen zal hij nog eenmaal voorgaan in het feestgedruis, om vervolgens de artikelen behorend bij zijn prinselijke waardigheid bij de voorzitter in te leveren. Vervolgens zal dan de nieuwe prins van de Rampetampers, alweer de 55e aan de aanwezigen worden gepresenteerd.

Prins John II

Prins John II


Als de nieuwe prins bekend is, zal samen met de bezoekende verenigingen en alle bezoekers een gezellig feest gehouden worden, waarbij de nieuwe prins gefeliciteerd kan worden en hij kan laten zien zijn mannetje te staan in het feestgewoel. De muziek is in handen van DJ Patrick en hofkapel “de Koepelbloazers”.

Kapel koepelbloazers

Kapel koepelbloazers

DJ Patrick

DJ Patrick

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.