Terug naar Programma 2014/2015

Kindermiddagen op 16 en 17 februari 2015

Carnaval voor de jeugd in Dierdonk. In 2015 maken we er samen  met jou een feestje van. Basisschool Dierdonk is een van de hofleveranciers van de Jeugdraad en daarom speciaal voor jullie maar liefst twee jeugdmiddagen en wel op maandag 16 februari en dinsdag 17 februari.Wat ga je dan doen op deze middagen? Op de middagen zijn er tal van activiteiten maar het gaat om muziek, want dit jaar is het thema: De Rammetjes daar zit muziek in !! Lekker hossen en dansen, waarbij polonaises in een rap tempo afgelost worden door de laatste top 40 hits. Ook wordt er volop gedanst met Just Dance en zijn er tal van prijsjes te winnen (beste dans, mooist verkleed en nog veel meer). Dit alles met medewerking van de drive in show van ietste44.com onder de spetterende leiding van  DJ Klum-pie.

Van al dat hossen, krijg je vast honger. Geen probleem hoor. Op deze middagen wordt er volop voor lekkers gezorgd.  Zo krijgt ieder kind een gratis zakje snoep en mag je ook nog kiezen uit een zakje popcorn of een suikerspin.

Wil je nog meer? Dat kan, voor maar  vijftig cent kun je zelf snoep uitkiezen in de oud-Hollandse snoep kraam. De echte lekkerbekken gaan natuurlijk voor een broodje knakworst. Dit is in de kraam te koop voor slechts één euro. Let op dit jaar ontvang je geen pakje drinken meer. Dit kan gekocht worden aan de bar met de bekende blauwe muntjes. 

Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een profesionele glitter tattoo te laten zetten. En win jij als geluksvogel een prijs in onze loterij ?

Je ziet het wordt een geweldige middag waar je bij geweest moet zijn.

Tot Dan !

 

Prins Werner d’n Urste en De Rammetjes

Kaarten kunnen bij de ingang van de zaal gekocht worden.

Entree:  € 3,00 (voor jong en oud)

Zaal  open: 13:30 Aanvang : 14.00 uur