Rampetamper Jubileum Benefietmiddag

Kaarten te verkrijgen in onze webshop

Benefiet-amusementsmiddag

Op zondagmiddag 16 december organiseren we een benefiet-klets- en amusementsmiddag ten bate van: Stichting Energy4All http://energy4all.nl/ Giro 4403.
Deze stichting zet zich in om onderzoek te financieren naar de ontwikkeling van medicijnen voor zeldzame stofwisselingsziekten. Dit onderzoek is inmiddels in een gevorderd stadium.

55 jaar Rampetampers

Carnaval 2019 heeft voor ‘De Rampetampers’ een speciaal jubileumjasje. Want 55 jaar geleden begon een groepje enthousiaste jongeren met een nieuwe carnavalsvereniging in het parochiehuis in het centrum van Helmond. Nu, 55 jaar later en vele generaties Rampetampers en diverse locaties verder, gaan we dit heugelijke feit uitgebreid vieren in onze residentie ‘De Fonkel’. Voor de aftrap van ons jubileum hebben we een activiteit bedacht waar we een goed doel mee kunnen helpen. De Rampetampers gaan voor ons trouwe publiek samen met een scala aan kletsers en amusementsgroepen waar we over de jaren een goede band mee hebben opgebouwd, een benefietmiddag organiseren.

Het goede doel: Energy4All

Onze Prins van afgelopen jaar, Prins John d’n Twidde, kwam met het idee om geld in te zamelen voor de Stichting Energy4All (http://energy4all.nl/) (Giro 4403). Deze stichting zet zich in om onderzoek te financieren naar de ontwikkeling van medicijnen voor zeldzame stofwisselingsziekten. Dit onderzoek is weliswaar vergevorderd maar meer onderzoek is nog steeds nodig. We kozen dit doel omdat de ons welbekende kletser Hans Eijkemans een kleindochter Jenkse heeft die al het grootste deel van haar leven aan zo’n stofwisselingsziekte lijdt. Daarom staat deze middag de 9-jarige Jenske centraal. Omdat opa Hans Eijkemans en oma Antoinette zich al jaren in voor deze stichting inzetten zullen ze daarom ook deze middag in de in een kerstsfeer versierde zaal aanwezig zijn. Zij zullen verlichte flessen verkopen voor dit goede doel. Bovendien zal Hans één van de kletsers zijn.

Geweldig programma

Diverse amusementsgroepen, kletsers, muziek en organisaties hebben hiervoor belangeloos hun medewerking toegezegd. Op zondagmiddag 16 december in wijkcentrum ‘De Fonkel’ zullen we gaan genieten van een geweldig programma. We hebben de belangeloze medewerking van Hofkapel ‘De Durbloazers’, die de middag aan elkaar zal blazen. Tevens zullen zij samen met Willy & René van de Kerkhof, hun carnavalskraker ten gehore brengen. Verder zullen de tonpraters Hans Eijkemans, Rob Bouwman, Rob Scheepers (Sterksel) en een Mystery Gast kletser optredens verzorgen. De kletsers worden afgewisseld met de amusementsgroepen Applaus en Tadaa. Natuurlijk zullen ook de Dansmarietjes, de Showgroep en de Narretjes van de Rampetampers hun jubileumdansen tonen. Licht en geluid worden geregeld door de ‘HEG groep’. De middag wordt ondersteund door ‘De Fonkel’ en georganiseerd door ‘C.V. De Rampetampers’.

Kaartverkoop en tijden

Entree voor de middag kost het carnavaleske bedrag van 11 EUR, waarvan het grootste deel naar het goede doel gaat. Dus aan het eind van de middag hopen we een mooi bedrag te mogen overhandigen aan de directeur van Stichting Energy4All , Paul In Den Bosch. De ontwikkeling van medicijnen voor stofwisselingsziekten is al in een ver gevorderd stadium. Voor de laatste loodjes is nog veel geld nodig. Daar willen de jubilerende Rampetampers graag hun steentje aan bijdragen.

  • Kaarten á 11 EUR zijn te koop bij ‘De Fonkel’, ‘Primera de Luifel’ in winkelcentrum De Bus en online in onze webshop
  • Aanvang 13.30 uur, zaal open 13.00 uur.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.