Rampetampers sluiten seizoen af met BBQ

Zaterdag 28 juni was het weer zover. Ter afsluiting van het seizoen 2014 hadden vele leden en jeugdleden en hun ouders weer gehoor gegeven aan de uitnodiging voor de jaarlijkse BBQ bij de Prins in de achtertuin. De ware voetballiefhebbers konden het niet laten om naar de wedstrijd van Chili – Brazilië te kijken, waarbij Brazilië natuurlijk een ding gemeen heeft met de Rampetampers, namelijk de kleuren Geel-Groen.

Gelet op het weer is vooraf toch maar weer een tent opgebouwd zodat ook bij eventuele regenval we hier geen hinder van zouden ondervinden.
DSCN4379
Klik op de foto voor een impressie!!
Vanaf 17.00 uur druppelde iedereen binnen en was de tap geopend. Rond 18.00 uur ging de gasfles open werden de vlees en de visgerechten op de grill gegaard. De overige koude gerechten zoals de deels zelfgemaakte salades en stokbrood konden natuurlijk gewoon van het buffet uit opgeschept worden.

Onder het genot van een drankje en hapje werd lekker gezellig bijgekletst, en ook de jeugd liet het zich goed smaken. De muziek zorgde voor een perfecte stemming. Nadat om 24.00 uur de jarige Mirjam was toegezongen keerde de rust rond 01.00 weder bij Huize Leenders