Kletsavonden 2020

Deze fantastische avonden zijn uitverkocht!

Kletsavonden georganiseerd door de Fonkel, Rampetampers en HEG

Fonkelende Kletsavond

Door de samenwerking van de Helmondse Enterteenmunt Groep (HEG), de Fonkel en de Rampetampers op carnavalsgebied is het nu mogelijk om 2 gevarieerde kletsavonden aan te bieden in de Fonkel. Op vrijdag 31 januari zal de Fonkelende Kletsavond worden gehouden. Als vanouds zal niet bekend worden gemaakt wie hierbij optreden. De aanvang van deze avond is al om 19.30 uur. Toegangsprijs is €11,00.  DEZE AVOND IS UITVERKOCHT

Oergezellige Tweede kletsavond

Op zaterdag 15 februari 2020 wordt deze gevolgd door de befaamde Oergezellige Tweede Kletsavond. Op deze avond ziet u andere kletsers dan tijdens de eerste, en wel:

  • Rob Scheepers uit Sterksel
  • Arjan Compen
  • Arie Schoofs

Als amusement:

  • Ons Jongens
  • de Skoepies

Deze avond start om 19.45 uur en ook hier is de toegangsprijs slechts €11,00. Na afloop van deze avond is er nog een gezellige afterparty in de foyer m.m.v. Diskjockey “Geofietsia”.
DEZE AVOND IS UITVERKOCHT

Omlijsting

Op beide avonden zorgen De Durbloazers voor de muzikale ondersteuning, terwijl HEG tekent voor de techniek. Uiteraard zullen ook de Dansgarde en Showgroep hun beste beentje bij de dans voorzetten. Dit geheel onder leiding van prins Ton d’n Urste.

Kaarten

De entreekaartjes en passe-partouts zijn nu te koop:

Wilt u alleen naar het bal op 15 februari dan is de entree in de foyer gratis.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.